Skip to content
Mail ons: info@podo-support.nl
Podo-Support Stadskanaal, het adres voor voetklachten

Veel mensen hebben voet- en houdingsklachten, zonder te weten wat ze daaraan kunnen doen. Al sinds 2009 kunnen ze in Stadskanaal terecht bij een praktijk voor podologie, Podo-Support. Jack Visser, afgestudeerd register-podoloog is een voetspecialist die in veel gevallen uitkomst kan bieden.

Podoloog Jack Visser biedt in veel gevallen uitkomst

“Dat kan zijn bij voorvoetklachten, houdingsklachten of hielklachten. Maar ook bij ziektes als reuma en diabetes, die vaak gepaard gaan met voetklachten “, vertelt Visser. De behandeling bestaat uit een voet- en houdingsonderzoek en een deskundig advies met een bijbehorend therapieplan. “Denk aan een individuele voorziening in de schoen of aan de voet, bijvoorbeeld een therapiezool. Deze behandeling heft klachten op of voorkomt ergere klachten.”

Indien nodig zal de podoloog altijd samenwerken met, of doorverwijzen naar een specialist. Natuurlijk kijkt hij ook naar geschiktheid van uw schoeisel en zal hij indien nodig advies hierover geven.

Jack is geregistreerd bij de Stichting LOOP, het orgaan dat toeziet op de kwaliteit van de opleiding en de podologische zorg. Daarnaast heeft hij gestudeerd aan de Academie voor Podologie en is hij registerpodoloog. “Zorgverzekeraars weten ook dat podologie werkt. Daarom vergoeden de meeste verzekeraars geheel of gedeeltelijk de behandeling van een registerpodoloog uit de aanvullende verzekering. “

U vindt ons in Stadskanaal

Het adres is Blokwieke 96e. Bekijk onze locatie op Google Maps hieronder.

U kunt parkeren voor de deur, als u via de Engelandlaan de tweede parkeerplaats rechts neemt.